cazare predeal piscina sauna

Wiki Article



cazare rozmarin predeal
Info: Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul rezervarii daca nu este mentionat specific in oferta acest lucru. Aceste taxe locale sunt stabilite de catre autoritatile locale si se achita separat la receptia hotelului.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot facial area rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este cazare predeal direct booking situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele care l-au cucerit si pe George Enescu si care ...

Vila Carolyne se află la 20 km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o afla mai multe grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

The accommodation was great and clean up, easy to accessibility and protected. The location is great, very easy to reach sights in the area on foot. The host gave us very clear Recommendations regarding how to accessibility the house and authorized us to use the automobile park place for for a longer period.

Alege sa te bucuri de frumusetea orasului Sinaia in cel mai placut mod cu Eco-friendly Horizon! Apartamentul are two camere si cazare in predeal no 107 un balcon cu o vedere superba. Contine toate dotarile necesare pentru a te facial area sa te simti ca acasa. Loc ...

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern.

Va asteptam la Predeal, la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag si va dorim ca sederea la noi sa va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la 60 m de Dn1. Parter: Residing, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

It starts which has a booking The only real way to depart a review is to first produce a booking. Which is how we know our reviews originate from true guests that have stayed for the assets.

Intraţi pe pagina de Speak to si trimiteti-ne la adresa de e-mail solicitarea dumneavoastra de a face publicitate pe acest Web page.

Vila dispune cazare predeal mic dejun de eight camere, din treatment six camere cu baie proprie, un residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn care te confront să vezi tot te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page